Nešaubos, ka kādreiz esi skatījies uz tiem, kas skrien divas stundas no vietas un nodomājis – kaut es tā varētu. Tu vari un mēs palīdzēsim tev pašam sev to pierādīt. VSK Noskrien izsludina akciju – „Uzdrošinies noskriet.” Tās laikā mēs palīdzēsim desmit skrējējiem sagatavoties un noskriet savu pirmo pusmaratonu Nordea Rīgas maratona laikā 22. maijā.

Ja tu gribi noskriet pusmaratonu, bet nedaudz baidies, nav pārliecības par saviem spēkiem, vai arī īsti nezini, ar ko sākt un kā gatavoties, tad mēs tev palīdzēsim. Mēs uzskatām, ka pusmaratonu var noskriet jebkurš, vienīgi lielāka bauda no tā būs, ja pirms tam nedaudz sagatavosies. Speciālisti uzskata, ka desmit nedēļās var pienācīgi uztrenēties, lai spētu noskriet pusmaratonu.

VSK Noskrien šogad akcijā “Uzdrošinies noskriet” uzņems desmit pusmaratonu noskriet gribošus skrējējus, kas vēl nekad nevienās sacensībās pusmaratonu nav noskrējuši. Mēs palīdzēsim sagatavoties, izstrādāsim personalizētu treniņu plānu, dosim konsultācijas un atbalstīsim. Palīdzēsim noskriet kopā grūtākos treniņus un izstāstīsim par veselīgu uzturu. VSK Noskrien būsim tava komanda un nodrošināsim tev bezmaksas dalību Nordea Rīgas maratona pusmaratona distancē. Bet galvenais, mēs zinām, ka tu vari noskriet pusmaratonu. Mēs esam bijuši tieši tādā situācijā kādā esi tagad tu. Un esam noskrējuši.

Nordea Rīgas maratons ir lielākie skriešanas svētki Latvijā, kas 2010. gadā piesaistīja vairāk kā desmit tūkstošus skrējējus. Pusmaratona distancē pagājušogad finišēja 1866 startējušie. Tu šogad vari būt viens no viņiem.

Ko piedāvā akcija?

  • visas VSK Noskrien komandas atbalstu;
  • konsultācijas, padomus, pieredzi;
  • personalizētu treniņu plānu desmit nedēļām;
  • palīdzēšanu aizvadīt grūtākos treniņus;
  • bezmaksas dalību Nordea Rīgas maratona pusmaratona distancē;

Kādam ir jābūt tev?

  • gribošam noskriet savu pirmo pusmaratonu 22. maijā;
  • vismaz 18 gadus vecam;

Lai piedalītos šajā akcijā, tev līdz 6. martam ir jāaizpilda anketa un godīgi jāatbild uz tās jautājumiem. Desmit laimīgajiem, sākot ar 14. martu, būs jāsāk trenēties un viņi šogad noskries savu pirmo pusmaratonu. Pārējiem nav jāsaskumst, jo VSK Noskrien piedāvās treniņu plānus arī viņiem, forumā jebkurš var uzdot sevi interesējošu jautājumu par treniņiem, skriešanu, veselību vai labākiem apaviem. Kā arī VSK Noskrien savās rindās uzņem ikvienu. Mēs, iespējams, esam tieši tava komanda.

Sīkāka informācija un pieteikšanās šeit!