Beidzot tas notiks… Īstiem ekstrēmu pasākumu gardēžiem 2010.gada pavasarī, 10.aprīlī notiks pirmais ekstrēmais izturības skrējiens Latvijā – STIPRO SKRĒJIENS. Pasaulē ir pazīstami un populāri vairāki līdzīgi skrējieni. Nu beidzot arī Latvijā ikviens gribētājs varēs mēģināt pārvarēt visus organizatoru radītos šķēršļus un iegūt pārliecību par savām spējām, gribasspēku un izturību.

Šīs būs sacensības, kurās katrs varēs novērtēt sevi un atbildēt uz jautājumiem:

–        Cik stiprs garā un miesā es esmu?
–        Vai es varu pārkāpt pāri jēdzienam “nevaru”?

„Stipro skrējiena” sacensību trase tiks veidota Spilvē, kurā dabīgie šķēršļi tiks apvienoti ar mākslīgi veidotiem. Dalībniekiem būs jābūt gataviem gan nelielai pavasara peldei, gan dubļu vannai un sienu ķīpu krāvumu pārvarēšanai. Visi finišējošie sacensību dalībnieki varēs būt laimīgi, ka ir nokļuvuši līdz finiša līnijai. Tikai paši stiprākie un izturīgākie varēs cerēt uz godalgotām vietām.

Ja Jums liksies, ka grūtāk vairs nevar būt, tad tie ir maldi. Trasē, kuras kopējais garums būs mazliet vairāk par 7 km, skrējiena dalībniekus gaidīs dažādi negaidīti šķēršļi. Tāpēc:

–         esiet gatavi jebkam,
–         šeit iespējams būs viss.

Organizatoru mērķis ir ļaut dalībniekiem pašiem pārbaudīt savu gribasspēku un noteikt spēju robežu. Sacensību dalībnieki tiks iedalīti divās grupās:

–        individuālo dalībnieku grupa (atsevišķi sieviešu un vīriešu ieskaitē)

–        organizāciju grupa

Organizāciju komandā jāpiesaka 4 dalībniekus. Šī būs vieta, kur novērtēt cik stiprs ir jūsu kolektīvs. Jo viens vēl nav komanda, bet pat viens var izjaukt visus komandas centienus. Jūsu komanda būs tik stipra, cik stiprs būs tās vājākais posms. Bet stipru Jūs to variet padarīt tikai kopīgi.

Pieteikšanās un sīkāka informācija šeit!