12. jūnijā Liepājas ūdeņos 4. reizi norisināsies eko-ūdenstūrisma sacensības “Liepājas regate 2010”

Šogad laivu pasākums notiks trīs distancēs – 19 km distancē (Nīcas tilts Bārtas upē – “Libava”), 8 km distancē (Pērkones kanāls – “Libava”) un kā jaunums tiek piedāvāta 2km distance jeb „Tautas klase” (Vecā ostmala 1 – „Libava”), kurā aicināts piedalīties ikviens ar savu nemotorizēto peldlīdzekli.

Kā ierasts, bez tradicionālās paairēšanas, distancē iekļauts būs arī eko etaps, bet finišā katrai ekipāžai būs jāatbild uz āķīgiem jautājumiem viktorīnā „Liepāja – pilsēta pie ūdens”.

Nu jau par tradīciju ir kļuvusi laivotāju pucēšanās. Arī šoreiz aicinām stipri piedomāt pie komandu „noformējumiem”. Būs balvas ne tikai ātrākajiem, čaklākajiem un gudrākajiem, bet noteikti – arī krāšņākajiem. Tie, kuri vēlas startēt ar saviem peldlīdzekļiem, pēc sirds patikas varēs izpausties ūdens karnevālā Tautas klasē.

Šogad par balvām dalībniekiem gādās gan laivu noma „Sofijas Laivas”, gan pasākuma lielais atbalstītājs RM Siltums. Iespējams ka tieši tu vari kļūt par jauno benzīna zāles pļāvēja īpašnieku no RM SIltums. Tāpat jaukas balvas Liepājas Regate’10 būs no Aldara, Stokker, brain.draugiem.lv ,bet kā ierasts, tradicionālo lašu zupu visiem dalībniekiem pagatavos viesmīlīgais atpūtas centrs „Libava”

Nolikums

Sīkāka informācija