Triatel Xrace

Šā gada 13.jūnijā Tukumā notiks jau otrais aizraujošo piedzīvojumu sacensību Triatel xRace posms. Organizatori sola interesantu un dinamisku sacensības un sagaida, ka Tukumā piedalīsies vairāk kā 100 komandas. Triatel xRace seriāls norisinās visas vasaras garumā piecās Latvijas pilsētās – Ogrē, Tukumā, Madonā, Rīgā un Valmierā.
Tukuma posmā dalībniekiem nāksies mēroties spēkiem airēšanā, skriešanā, velo braukšanā un peldēšanā. Plašāka informācija par sacensību disciplīnām atrodama xRace mājas lapā www.xrace.lv. Īpašu sacensību garšu piešķirs speciālie uzdevumi, kuru veikšanai nepieciešama ne tikai fiziska veiklība, bet arī komandas atjautība. Plānojot sacensības, organizatori ir vadījušies pēc principa – ka uzvarēt var ne tikai fiziski spēcīgākais, bet arī gudrākais.
Sacensībās piedalās komandas trīs dalībnieku sastāvā, kas veido vīriešu, sieviešu vai jauktās komandas. Komanda atkarībā no tās mērķa un fiziskās sagatavotības var piedalīties tautas vai sporta klasē. Piesakoties sacensībām mājas lapā www.xrace.lv līdz 30. maijam, komandas dalības maksa – no 39 Ls. Piesakoties vēlāk – no 54 Ls. Dalības maksa atkarīga no izvēlētās klases un ekipējuma, kuru var iznomāt piesakoties sacensībām.
Sacensību centrā – Tukuma ledus hallē -tiks nodrošināta silta duša, kompleksās pusdienas, medicīniskā palīdzība, velo serviss un velo mazgāšana pēc sacensībām, ērta auto stāvvieta, kā arī ģērbtuves un mantu novietne tiem, kuri ieradušies ar sabiedrisko transportu. Tāpat kā Ogres posma dalībnieki, arī Tukumā komandas saņems vērtīgas pārsteiguma dāvanas no sacensību atbalstītājiem.
„Gatavojoties pirmajam posmam, mēs ieguldījām diezgan daudz līdzekļu un darba, un tagad, atskatoties uz paveikto un uzklausot labās atsauksmes, varam secināt, ka sacensības ir izdevušās. Esam daudz strādājuši pie vairākām lietām, kuras agrāk šādās sacensībās nav bijušas – video / foto sižeti no vairākām sacensību vietām, GPS ceļa ierakstīšana sporta klases dalībniekiem, operatīvi rezultāti un daudziem citiem, dalībniekiem patīkamiem, sīkumiem. Tas viss kopā ar piedāvāto interesanto distanci daudzām komandām liek piedalīties atkārtoti un turpināt cīņu par seriāla kopvērtējumu. Lai gūtu priekšstatu par sacensībām, aicinu apskatīt sacensību video un galerijas mūsu mājas lapā www.xrace.lv” – tā sacensību organizators Jānis Vanags.
Pateicoties dāsnajiem sacensību atbalstītājiem, sacensību organizatori ir sagatavojuši katram dalībniekam dāvanu paku, kurā ietilpst „Vitamax” – stipri vitamīni enerģijai un imunitātei, „Laima” saldumi, „Red Bull” enerģijas dzēriens, kā arī kopā ar ēdienreizi „Rīgas piena kombināta” Lāsēns. Distancē dalībniekiem būs iespēja uzpildīt enerģiju ar sporta dzērienu „Isostar” un garšīgu maizi no „Fazer”.Visiem dalībniekiem tiek 30% atlaide veikalos „Gandrs”, kā arī, aizpildot anketu, ir iespēja tikt pie 50% atlaižu kartes Dr. Lūkina acu klīnikas sniegtajiem acu lāzerķirurģijas pakalpojumiem.
Balvas nodrošina tūrisma preču veikals „Gandrs”, sporta preču inventāra ražotājs „Salomon”, matu kopšanas līdzekļu ražotājs „Garnier” un uzņēmums „Park MV” sacensību uzvarētājiem un dalībniekiem ir sarūpējis dzirkstošo vīnu „Torley”. Kā balva sacensību uzvarētājiem būs arī uzņēmuma „VIP Sport” sagādātās darbspēju testēšanas dāvanu kartes. Atpūtas centrs „Ķeizarmežs” nodrošina dāvanu kartes sacensību uzvarētājiem. „Triatel xRace” piedzīvojumu sacensību seriāla galveno balvu 1 000 Ls vērtībā no „Gandrs”, iegūs komanda ar visaugstāko kopvērtējumu. Kopvērtējumā tiek ieskaitīti četru labāko posmu rezultāti.
Sacensību ģenerālsponsors „Triatel”, sponsori – “Isostar”, „Gandrs”, „Salomon”, atbalstītāji – „Torley”, „Red Bull”, „Dr. Lūkina acu klīnika”, „Garnier”, „Vitamax”, „VIP Sport”, „Ķeizarmežs”, “Laima”, „Lāsēns”, „Fazer”. Informatīvie partneri – Draugiem.lv, „Atlantis”, „Latviešu Radio”, „City Fitness”, FHM, SportaCentrs.com, TravelNews.lv, Vx.lv, Izkusties.lv.

Sīkāka informācija