Damas rulleVelobrauciens “Dāmas rullē!” ir velosacensības dāmām 25 km garumā, kuru laikā jāatrisina dažādi uzdevumi kontrolpunktos, pavisam 10 obligātie un 3 izvēles.

Kad, kur un kā viss notiks?

KAD: 14.maijā, plkst. 10.00-15.00

KUR: Ādažos (pulcēšanās vieta vēl tiks precizēta)

KAS PIEDALĀS: ikviena sieviete, kura sasniegusi 18 gadu vecumu un vēlas jautri un aktīvi citu sieviešu kompānijā pavadīt dienu; pieteikties var pa vienai, pa divām, trijām vai jau ar komandu (4-5 dalībnieces)

KĀDI IR NOSACĪJUMI: ritenis, velo ķivere, laba oma, vēlams fotoaparāts

PIETEIKŠANĀS: pieteikties dalībai piedzīvojumu braucienā var no 2011.gada 19.aprīļa līdz 8.maijam (ieskaitot), rakstot uzsp@sievietespasaule.lv vai zvanot pa tālruni 26369141 vai 25990679. Piesakoties saņemsiet pasākuma nolikumu un dalībnieka/-u pieteikuma anketu, kurā atradīsiet sīkāku informāciju par braucienu. Vietu skaits ir ierobežots!

DALĪBAS MAKSA*: piesakot dalību pasākumā līdz 2011.gada 8.maijam un veicot priekšapmaksu, dalības maksa Ls 5, piesakot dalību pasākumā līdz 2011.gada 8.maijam, bet maksājot uz vietas pasākuma dienā – dalības maksas Ls 7 no personas. Atsaucot savu dalību pēc 8.maija, iemaksātā dalības maksa netiek atgriezta.

ORGANIZĒ:

SievietesPasaule.lv (SIA “LGL Net”)Anita Špoģe

ATBALSTA:

Ādažu novada dome

Piesakies un tiekamies 14.maijā Ādažos! Dāmas rullē!

* Dalības maksā ietilpst: trases izplānošana un pasākuma norises nodrošināšana, dzērienu nodrošināšana startā un finišā, uzkodas, piemiņas atribūti, pārsteiguma balvas u.c.