Kas: Brenguļu slepenais punkts (Intelektuāla piedzīvojumu spēle)

Kur: Brenguļu apkārtnē

Kad: 14. maijā 12:00

Dalības maksa: 4.5 Ls komandai

Kas ir „Slepenais Punkts”?

-„ Slepenais Punkts” ir intelektuāla piedzīvojumu spēle, kuras nolūks ir iesaistīt Beverīnas un kaimiņu novadu iedzīvotājus aktīvā programmā, kuru jau otro  reizi piedāvā Brenguļu Jauniešu Dome

-Pasākuma mērķis ir aicināt visa vecuma cilvēkus uz aktīvu laika pavadīšanu kā arī apkārtnes iepazīšanu.

-Spēlē piedalās komandas 3 cilvēku sastāvā, kur dalībnieku vecums nav ierobežots, komandā jābūt vismaz vienai meitenei.

-Spēles uzdevums ir atšifrēt KODU un nonākt īstajā vietā, noteiktajā kontrollaikā.

-Spēles ilgums aptuveni 3stundas.

 

PASĀKUMA NOLIKUMS !

-Pasākums norisināsies 2011.gada 14.maijā, sestdienā,sākums plkst. 12:00 (sīkāka info par reģistrāciju un starta vietu sekos individuāli komandu kapteiņiem pēc komandas pieteikšanas)

-Koda šifrēšana notiks Brenguļu teritorijā.

-Pārvietošanās atļauta tikai ar kājām, neizmantojot personīgo, draugu vai sabiedrisko transportu.

-Spēles sastāv no daudzveidīgiem uzdevumiem – šifriem, nemanāmiem pavedieniem, orientēšanās, erudīcijas uzdevumiem, telekomunikāciju lietošanas utt.

-Veiksmīgus rezultātus komandai sniegs efektīva komunikācija, netradicionālu risinājumu meklēšana, loģiska domāšana, radošais gars, izveicība, atjautība un likumsakarīga veiksme.

-Spēle ietver gan ikdienā zināmas, gan arī noslēpumainas vietas un objektus Brenguļu teritorijā, kuri kalpos par pavedieniem un kontrolpunktiem.

-Piedalīties var ikviens – fiziskās aktivitātes sastādīs 50%, pārējais būs atkarīgs no radošas izdomas, atjautības un veiksmes.

-Ģerbšanās stils ir brīvi sportisks, taču komandas noformējums tiks novērtēts ar papildpunktiem, kas var būt izšķiroši spēles noslēgumā.

-Dalības maksa komandai– 4,50 LVL, kas jāsamaksā pie reģistrācijas 14.05.11.

-Pēc pasākuma paredzēta dalībnieku sveikšana un uzvarētāju apbalvošana.

 

Pieteikties „Brenguļu Slepenajam Punktam” var līdz 12.maijam sūtot e-pastu uz brengulu_jd@inbox.lv ar visu 3 dalībnieku vārdiem un uzvārdiem, komandas nosaukumu un kontakttālruni, kurš būtu derīgs arī pasākuma norises dienā spēles laikā.

Sīkāku informāciju par pasākumu var noskaidrot rakstot uz brengulu_jd@inbox.lv vai sazinoties ar Brenguļu Jauniešu Domes vadītāju Lindu Ribu (+20083787) jeb pie citiem Brenguļu Jauniešu Domes pārstāvjiem.